Vista Mamaia Boutique

Avantaje

Imobil cu arhitectura modernă, finisaje premiul, amplasament excelent, piscina la ultimul etaj, parcare privată, supraveghere video si execuție impecabila sunt doar câte argumente menite sa te convingă ca VISTA Boutique este alegerea potrivită.

Locatie

Amplasat la doar câțiva pași de plaja, VISTA Boutique se adresează celor care își doresc o locuința in apropiere de malul marii.

Interior

Ne-am dorit apartamente luminoase și confortabile, la VISTA cu siguranța vei găsi varianta potrivită.

Experienta

Am acumulat multe cunoștințe in cei peste 14 ani de când ne ocupam de imobiliare, fiecare experiența ne-a fost lecție astfel încât am pus in opera VISTA Boutique.

Exterior

Amenajarea exterioara o sa te impresioneze avem terase ample amenajate cu balustrade din sticla, culori și finisaje specifice locuințelor de vacanța de pe malul marii.

Totul Inclus

De cele mai multe ori amenajare unei locuințe reprezinte o mare provocare.
Lasa asta in grija noastră, rezultatul va fi peste așteptări.

Garantie

Ne recomanda realizarea proiectelor anterioare, mărturiile beneficiarilor de pana acum și faptul ca majoritatea dintre ei au achiziționat cel puțin o a 2 a proprietate din portofoliul VISTA.

VISTA Boutique – Mamaia Nord 
Rooftop Pool

Experienta acumulata in cadrul proiectelor anterioare ne-a ajutat sa intelegem nevoile celor care isi doresc sa locuiasca pe malul marii sau sa aiba un apartament de vacanta la 2 pasi de plaja.
Pentru VISTA Boutique am gandit si alte facilitati specifice unitatilor de cazare de top, apartamente compartimentate inteligent, cu suprafete vitrate generoase, terase si finisaje de lux.

Randari 3D – Sugestii de amenajare

Pentru o experienta cat mai placuta, echipa noastra de designeri a gandit niste amenajari moderne pentru a facilita noilor beneficiari echiparea apartamentelor cu usurinta

Dotari specifice rezidentelor de lux

Ne-am propus sa impresionam printr-un design inedit cu o executie impecabila si amenajari de tip premium.

Muzica ambientala

Ne dorim o atmosfera de vacanta tot timpul anului, atunci cand ajungi acasa, muzica ambientala de pe casa scarii sa te incate si sa iti dea o stare de bine.
pin_drop

Locatie

Știm cât de importantă este locația, VISTA Boutique are un amplasament excelent, la câțiva pași de plaja, intr-o zona civilizata și cu infrastructura amenajată, pentru un grad de confort ridicat.

Ai nevoie de mai multe informatii ?

Telefon : 0720.090.392 / WhatsApp Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 18ba0e411b1586feb65e97d7deb45b5d.png
Telefon : 0723.482.656 / WhatsApp Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 18ba0e411b1586feb65e97d7deb45b5d.png

Programeaza o vizionare!

Vista Boutique
Str. D2 nr. 23, Mamaia-Nord

Vista M4
Str. M4 nr. 8A

Telefon : 0720.090.392 / WhatsApp 
Telefon : 0723.482.656 / WhatsApp