Avantaje

Imobil cu arhitectura modernă, finisaje premiul, amplasament excelent, piscina la ultimul etaj, parcare privată, supraveghere video si execuție impecabila sunt doar câte argumente menite sa te convingă ca VISTA M4 este alegerea potrivită.

Interior

Ne-am dorit apartamente luminoase și confortabile, la VISTA cu siguranța vei găsi varianta potrivită. Terase ample si panorama aerisita catre mare si zonele rezidentiale din imprejurimi

Locatie

Amplasat in zona semicentrala Statiunii Mamaia Nord, inconjurat de supermarketuri (Profi, Mega Image) si de restaurante deschise tot timpul anului! Apartamentele din VISTA M4 au vedere la mare si se afla la o distanta de aproximativ 350 m de plaja.

Experienta

Am acumulat multe cunoștințe in cei peste 15 ani de când ne ocupam de imobiliare, fiecare experiența ne-a fost lecție astfel încât am pus in opera cel de-al 4-lea proiect VISTA – M4.

Exterior

Amenajarea exterioara o sa te impresioneze avem terase ample amenajate cu balustrade din sticla, jardiniere si plante naturale, culori și finisaje specifice locuințelor de vacanța de pe malul marii.

Totul Inclus

De cele mai multe ori amenajare unei locuințe reprezinte o mare provocare.
Lasa asta in grija noastră, rezultatul va fi peste așteptări. La cerere putem pune la dispozitie o echipa de decoratori si designeri de interior.

Garantie

Ne recomanda realizarea proiectelor anterioare, mărturiile beneficiarilor de pana acum și faptul ca majoritatea dintre ei au achiziționat cel puțin o a 2 a proprietate din portofoliul VISTA.

Muzica ambientala

Ne dorim o atmosfera de vacanta tot timpul anului, atunci cand ajungi acasa, muzica ambientala de pe casa scarii sa te incate si sa iti dea o stare de bine.

VISTA M4 – Mamaia Nord 
PISCINA si terasa la ultimul etaj!

Experienta acumulata in cadrul proiectelor anterioare ne-a ajutat sa intelegem nevoile celor care isi doresc sa locuiasca pe malul marii sau sa aiba un apartament de vacanta la 2 pasi de plaja.
Pentru VISTA M4 am gandit si alte facilitati specifice unitatilor de cazare de top, apartamente compartimentate inteligent, cu suprafete vitrate generoase, terase, finisaje de lux, spatii verzi si parcari securizate.

Randari 3D – Sugestii de amenajare

Pentru o experienta cat mai placuta, echipa noastra de designeri a gandit niste amenajari moderne pentru a facilita noilor beneficiari echiparea apartamentelor cu usurinta

Dotari specifice rezidentelor de lux

Ne-am propus sa impresionam printr-un design inedit cu o executie impecabila si amenajari de tip premium.
pin_drop

Locatie

Știm cât de importantă este locația, VISTA M4 are un amplasament excelent, la câțiva pași de plaja, intr-o zona civilizata și cu infrastructura in curs de amenajare, cu retele noi de utilitati, pentru un grad de confort ridicat.

Ai nevoie de mai multe informatii ?

Telefon : 0720.090.392 / WhatsApp Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 18ba0e411b1586feb65e97d7deb45b5d.png
Telefon : 0723.482.656 / WhatsApp Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 18ba0e411b1586feb65e97d7deb45b5d.png

Programeaza o vizionare!

Vista Boutique
Str. D2 nr. 23, Mamaia-Nord

Vista M4
Str. M4 nr. 8A

Telefon : 0720.090.392 / WhatsApp 
Telefon : 0723.482.656 / WhatsApp